وي ادامه داد: تبديل اين مکان که در حال حاضر در حد يک تصميم است، مشروط به تأمين اعتبارات مورد نياز براي خريد آثار مورد نظر و نمايشگاهي کردن مکان مزبور است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان همدان با اشاره به اينکه فضاي اختصاص داده شده به اين نمايشگاه در حدود هفتصد متر مربع است، اظهار داشت: براي تعريف نمايشگاه در اين مکان، سه بخش را در نظر گرفتهايم.
جعفرپور تصريح کرد: بخشي از اين مکان به آثار خريداري شده از هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي و دو بخش ديگر به توليد زنده و نمايش توليدات ساير هنرمندان اختصاص داده ميشود.
وي با بيان اينکه در بخش آثار خريداري شده برترين توليدات صنايع دستي بومي استان را از برجستهترين صنعتگران استاني خريداري ميکنيم، گفت: همچنين هنرمندان ميتوانند آثار برجسته خود را که امکان بازديد نمايشگاهي دارد به اين نمايشگاه بسپارند.
احمد جعفرپور در ادامه اظهار داشت: در بخش توليد زنده رشتههاي صنايعدستي نيز از ماکت براي نمايش توليد محصولات بهره ميگيريم ضمن اينکه سعي داريم در مناسبتهاي صنايعدستي استان از خود صنعتگران در بخش توليد زنده استفاده کنيم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي افزود: براي تأمين اعتبار مورد نياز اين طرح اقداماتي در سطح استان انجام شده که به نتايج آن بسيار اميدواريم.
جعفرپور خاطرنشان کرد: قابليتهاي بالاي صنايعدستي استان همدان در بخش صنايعدستي و فضاي مناسبي که در اختيار داريم از اهداف برپايي اين نمايشگاه خواهد بود./111
انتهای پیام/